• Vegan, natuurlijk en dierproefvrij
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Gratis ophalen in Zaandam

In de spotlight: Le papier van Beauty Made Easy

Top product in prachtige kleurenEén van onze top producten zijn de lipsticks van Beauty Made Easy. Deze lijn "Le Papier" bestaat uit lipsticks in prachtige kleuren  in glanzende en matte uitvoering. Dit varieert van een lichte glanzende nude tot een matte donkere cerise kleur.De lipsticks zijn ook verzorgend en blijven lang zitten.

Lees meer »

Wat zit er in lipstick?

Om te beoordelen waarom je beter voor vegan lipstick kunt kiezen, moet je eerst weten wat er in reguliere lipstick zit. Deze bevatten vrijwel allemaal metaaldeeltjes, lood en parabenen. Metaal een lood is natuurlijk niet goed voor je. Parabenen zorgen ervoor dat de lipstick langer houdbaar is en experts zeggen dat ze van invloed kunnen zijn op je hormoonhuishouding. Ook zit er vaak karmijn in wat wordt gewonnen uit geplette schildluis (ew).Het is gebleken dat lipstick gebruikers veel deeltjes binnenkrijgen doordat we de lipstick als het ware "opeten". Ook in lippenbalsems zitten stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. En het blijkt dat je bij dagelijks wel een hele lippenbalsem naar binnen kunt krijgen.*

Lees meer »

Hoe breng je liquid lipstick aan?

In onze webshop hebben wij meerdere liquid lipsticks zoals Secret en Paris. Deze zijn kiss proof, dat wil zeggen dat ze echt urenlang blijven zitten. Handig in deze tijd van mondkapjes.

Lees meer »