• Natuurlijke en vegan lipproducten
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Gratis ophalen in Zaandam

I am on a mission!
Mijn missie is om lipstick-gebruikers de overstap te laten maken naar lipsticks met natuurlijke ingrediënten in duurzame verpakkingen, die daarnaast niet op dieren zijn getest.

Lipstick gekkie
Lipstick is mijn make up favoriet. Ik draag weinig make up, maar lipstick draag ik vrijwel altijd. En anders draag ik lip balsem. Welke kleur lipstick en wat voor soort ik draag is sterk afhankelijk van mijn humeur, de situatie en mijn kleding.Soms wilde ik online een lipstick kopen maar ik kreeg dan te veel aanbod van andere make up producten. En dan haakte ik vaak af.

Duurzamer
Tijdens mijn zoektochten naar lipstick kwam ik erachter wat voor rommel er in gewone lipstick en andere make up zit. Dat maakte mij duidelijk dat ik alleen nog vegan en natuurlijke lipstick wilde gebruiken. En veel lipsticks hebben ook nog niet-afbreekbare verpakkingen. Dat vond ik niet meer passen bij mijn leefwijze om meer duurzame(re) producten te gebruiken. 
Deze combinatie heeft mij gemotiveerd om een webshop te starten in vegan lipproducten die verantwoord zijn geproduceerd en recyclebare of herbruikbaar verpakt zijn. Zo is het idee  voor lipstick-company geboren!

Reviews
Alle producten worden door mijzelf en/of klanten getest. Op de website staan reviews van echte klanten. Voor alle duidelijkheid, ik kan de tekst niet aanpassen. Ook staan er foto’s van klanten op de website. En van mij ook :).

Vragen of tips?
Je vindt ook enkele andere producten dan alleen lipstick in de webshop, zodat je jouw standaard make-up spulletjes met één klik kunt kopen.

Kun je een product niet vinden, wil je advies of heb je suggesties voor nieuwe producten?
Stuur een mailtje naar: info@lipstick-company.com of vul het contactformulier in.

Voor onze verzendingen maken wij gebruik van herbruikbare of gebruikte verpakkingen. 

 

Cindy