• Vegan, natuurlijk en dierproefvrij
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Gratis ophalen in Zaandam

Reactie plaatsen

Reacties

Sabrina
3 maanden geleden

Ik gebruik nu al een tijdje de roseship lipstick van PHB, kleur plum in combinatie met lip pencil amelia. De kleuren zijn prachtig, blijft goed zitten en is niet plakkerig. Echt een aanrader.
Maar ik ben vooral verslaafd aan de Dusty rose glossy lipstick van Le Papier in afbreekbare verpakking. Geweldige lipstick, mooie kleur en glans en houdt mijn lippen heerlijk zacht. Ik ben fan!

Miranda
3 maanden geleden

De matte lipstick cerise is echt een prachtige kleur, mijn favoriet! makkelijk op te brengen, verzorgende kwaliteit. Dit geldt ook voor de dusty rose in een zachtere kleur. Ook de lipbalsem linden flower gekocht, heerlijk om altijd bij de hand te hebben. En vooral een goed concept!

Margreet
5 maanden geleden

Fijne vegan lipstick Classy. Mooie kleur rood en blijft mooi van kleur, ook na een paar uur. En mooi voor de natuur…

Marjoleine
5 maanden geleden

Heel blij met de lipgloss en mascara. De lipgloss is mooi van kleur, zacht en verzorgend. De mascara was ik echt niet van plan maar omdat ik al jaren zoek naar een mooie mascara die ook echt zacht is en niet klonters heb ik deze gekocht. Super blij en gelukkig mee! Twee blijvertjes gevonden. Dankjewel C.!

Jenna
7 maanden geleden

Ik ben ontzettend bij met de vegan lippenbalsem! Exact wat ik nodig had tegen schrale lippen. De balsem blijft langer zitten dan andere producten die ik heb geprobeerd! Perfecte balsem voor dit seizoen!

Roselinda
7 maanden geleden

De vegan matte lipstick RUBY is heel prettig in gebruik. Ligt goed in de hand. Niet te matt mooi verzorgend (geen droge lippen). Blijft lang zitten. Maar vooral een mooi kleur! Wordt mijn favoriet, heel blij mee.

Marcia
7 maanden geleden

Super tevreden, netjes op tijd binnen,
En een prachtige kleur lipstick, blijft netjes zitten.
Heel tevreden ben ik.

Marley
8 maanden geleden

Super goed idee en mooi uitgewerkt. Leuk als met dit soort producten een verschil kan worden gemaakt :)

Soraya
8 maanden geleden

Wat een leuke lipsticks ,die je afpelt ipv moet slijpen.
Mooie kleuren, ze blijven goed zitten en een goede en verzorgde manier van verpakken en communiceren met de klant! Ik ben heel tevreden.

R. Brown Brown
8 maanden geleden

Mooie tinten, zacht voor de lippen en blijven lang zitten. Blij met het resultaat en mijn bestelling.

Blij met onze producten? Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie wilt plaatsen.