• Natuurlijke en vegan lipproducten
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Gratis ophalen in Zaandam

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
een jaar geleden

Bestelling weer supersnel geleverd en weer erg blij met mijn favoriete producten de vegan glossy lipstick, lipbalsem en mascara.

Sabrina
een jaar geleden

Ik gebruik nu al een tijdje de roseship lipstick van PHB, kleur plum in combinatie met lip pencil amelia. De kleuren zijn prachtig, blijft goed zitten en is niet plakkerig. Echt een aanrader.
Maar ik ben vooral verslaafd aan de Dusty rose glossy lipstick van Le Papier in afbreekbare verpakking. Geweldige lipstick, mooie kleur en glans en houdt mijn lippen heerlijk zacht. Ik ben fan!

Miranda
een jaar geleden

De matte lipstick cerise is echt een prachtige kleur, mijn favoriet! makkelijk op te brengen, verzorgende kwaliteit. Dit geldt ook voor de dusty rose in een zachtere kleur. Ook de lipbalsem linden flower gekocht, heerlijk om altijd bij de hand te hebben. En vooral een goed concept!

Margreet
2 jaar geleden

Fijne vegan lipstick Classy. Mooie kleur rood en blijft mooi van kleur, ook na een paar uur. En mooi voor de natuur…

Marjoleine
2 jaar geleden

Heel blij met de lipgloss en mascara. De lipgloss is mooi van kleur, zacht en verzorgend. De mascara was ik echt niet van plan maar omdat ik al jaren zoek naar een mooie mascara die ook echt zacht is en niet klonters heb ik deze gekocht. Super blij en gelukkig mee! Twee blijvertjes gevonden. Dankjewel C.!

Jenna
2 jaar geleden

Ik ben ontzettend bij met de vegan lippenbalsem! Exact wat ik nodig had tegen schrale lippen. De balsem blijft langer zitten dan andere producten die ik heb geprobeerd! Perfecte balsem voor dit seizoen!

Roselinda
2 jaar geleden

De vegan matte lipstick RUBY is heel prettig in gebruik. Ligt goed in de hand. Niet te matt mooi verzorgend (geen droge lippen). Blijft lang zitten. Maar vooral een mooi kleur! Wordt mijn favoriet, heel blij mee.

Marcia
2 jaar geleden

Super tevreden, netjes op tijd binnen,
En een prachtige kleur lipstick, blijft netjes zitten.
Heel tevreden ben ik.

Marley
2 jaar geleden

Super goed idee en mooi uitgewerkt. Leuk als met dit soort producten een verschil kan worden gemaakt :)

Soraya
2 jaar geleden

Wat een leuke lipsticks ,die je afpelt ipv moet slijpen.
Mooie kleuren, ze blijven goed zitten en een goede en verzorgde manier van verpakken en communiceren met de klant! Ik ben heel tevreden.

Blij met onze producten? Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie wilt plaatsen.